Basistraining Cliëntgericht Communiceren nu ook geaccrediteerd door KABIZ

Na de eerdere accreditatie door V&VN is onze basistraining communicatie nu ook geaccrediteerd door KABIZ.

Basistraining communicatie in de zorg

Met veel plezier verzorgen wij voor een diversiteit aan organisaties onze basistraining communicatie. Voor iedere organisatie passen we deze training aan zodat deelnemers de voorbeelden en oefenscenario’s herkennen uit hun eigen werk. Dit maakt voor hen het toepassen van het geleerde eenvoudiger.

Al langere tijd verzorgen we deze training, en afgeleiden daarvan, ook binnen zorginstellingen. Voor deze proffesionals bestaat de mogelijkheid om voor opleidingen en kennisontwikkeling zogeheten PE-punten te krijgen. Om die reden hebben we onze training laten accrediteren door KABIZ (en eerder al door V&VN).

Over KABIZ

KABIZ staat voor Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg. Zij voerenals onafhankelijke organisatie de registratie en herregistratie van beroepsbeoefenaren in de zorg uit. Tevens wordt, in relatie tot de registratie, de accreditatie van deskundigheids- bevorderende activiteiten voor de geregistreerde beroepsgroepen uitgevoerd. Het is in deze categorie dat ons training valt: deskundigheidsbevordering.
Deze accreditatie is een erkenning voor die zorgprofessionals die dag in dag uit klanten (patiënten / cliënten) te woord staan aan de telefoon en de balie en het belang van goede communicatie. De accreditatie betekent dat zij voor hun deelname aan deze training punten ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze training voor u zelf of uw medewerkers. Neem gerust contact op. We hebben uiteraard mogelijkheden voor een training binnen uw eigen organisatie maar ook is het mogelijk om deel te nemen met een of meerdere personen aan ‘open trainingen’ die we van tijd tot tijd organiseren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten