Nederland Luistert Maand

Een maand lang bewust kiezen om te luisteren. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Maar het kan zulke mooie dingen opleveren.

Om te beginnen helpt het je om je eigen perspectief op zaken te kunnen aanscherpen. Bovendien draagt luisteren bij aan het sneller oplossen van obstakels wanneer je mensen aanmoedigt om het probleem verder toe te lichten en de ruimte geeft om zonder interruptie zelf hardop denkend te kunnen bijdragen aan een oplossing. Daarnaast helpt luisteren met aandacht om je hoofd cool te houden, met name in situaties waar je in een verhitte discussie bent beland.

Luisteren draagt bij aan wederzijdse verbinding en vertrouwen tussen mensen en daar wordt Nederland (en de rest van de wereld) een stukje mooier van!

De Nederland Luistert Maand wordt in september 2018 voor het eerst georganiseerd en Cvision doet mee! Doe jij mee? Kijk op Nederland-Luistert.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten