Het nieuwe jaar

Het jaar 2018 is net begonnen. Hoewel wij bij Cvision graag vooral vooruitkijken, maar er geen toekomst is zonder verleden, kijk ik toch ook even kort terug op 2017.

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor Cvision. We hebben afscheid genomen van vertrouwde en vaste krachten. We merken, net als andere organisaties dat oude zekerheden niet meer werken en vernieuwing noodzakelijk is. In april kreeg Harry met gezondheidsproblemen te maken waardoor hij niet meer voor Cvision kon werken. De “wereld een beetje mooier maken” werd ineens een stuk weerbarstiger en dat was niet wat we verwacht hadden toen we in juni 2015 een nieuwe start maakten. Hoewel het met de gezondheid van Harry inmiddels gelukkig weer goed gaat, hebben we samen besloten dat hij zijn rol binnen Cvision niet meer op zal pakken en zijn we in goed overleg gekomen tot overdracht van zijn rol binnen Cvision.

Ook in 2018 staat Cvision garant voor weten wat er speelt en er ook iets mee doen. Waar we zien dat webcare en customerservice via social media aan het verdwijnen zijn, zien we dat consumenten weer vooral kiezen voor 1:1 dialogen via onder andere (web) chat en whats app. Daarom hebben ook wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om ons te benaderen via deze kanalen. We hebben de vernieuwing uiteraard ook doorgevoerd in onze huisstijl, website en vanaf 2018 ook in de visie die we ontwikkeld hebben op ons vakgebied. We gaan de wereld weer een beetje mooier maken en die visie deel ik graag met je.

Ik wens je voor 2018 een heel goede gezondheid en veel levensgeluk toe.

Namens team Cvision,
Jan van der Weijden

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten