Van Bitcoin hype naar Blockchain revolutie: Is een internet van vertrouwen mogelijk?

Donderdag 8 juni 2017 is onze vijfde inspiratiesessie. Het belooft weer net zo’n bijzondere sessie te worden als de eerste vier.

Onze gastsprekers, Diederick Huszar (Rabobank Nederland) en Steven Gort (stichting ICTU), nemen ons mee naar de toekomst. Wat als er een technologie is die zo krachtig blijkt te zijn dat de manier waarop we omgaan met fundamentele pijlers van onze maatschappij en de economie compleet zal veranderen?

Steven is Datafluisteraar. Autodidact.  Een kritisch en eigenzinnig mens. Iemand die zich de theorie niet zo maar aan laat leunen. Rumoerig en energiek. Met een extreme behoefte aan autonomie c.q. onafhankelijkheid. Het levert hem energie op om in brede zin iedere dag bezig te zijn met onderwerpen die te maken hebben met publieke dienstverlening.

Diederick ontwikkelt klant gedreven strategieën op basis van (markt) ontwikkelingen,  visie en gevoel voor innovatie.  Ondernemend van geest, een uitstekend gevoel voor het bouwen van succesvolle teams en altijd bezig om vernieuwing te realiseren zijn kenmerkend voor hem.

Van Bitcoin hype naar Blockchain revolutie: Is een internet van vertrouwen mogelijk?

Waar: Dé Plek Eindhoven, Noord-Brabantlaan 303-307
Tijdstip:  16.00 – 20.00 uur

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten