Wij zoeken jou: Procesmanagers!

Cvision is op zoek naar gedreven Procesmanagers die ingezet kunnen worden bij een aantal van onze opdrachtgevers.

Wat is je rol?

Als Procesmanager werk je in multidisciplinaire teams aan het verbeteren van bestaande processen of ontwerp je volledig nieuwe processen.

Uitgangspunt is de klant van onze klant. Bij het (her)ontwerpen of opnieuw uittekenen van klantprocessen vertrek je vanuit de klant, zijn behoefte en vragen. Je bent vernieuwend in je denken over deze procesinrichtingsvragen. Je durft out-of-the box oplossingen voor te stellen, die onze klant positief verrassen en tegelijkertijd realistisch en haalbaar zijn.

Je bent in staat processen niet alleen uit te tekenen, maar ze ook te vertalen in systeemvereisten op een manier die realistisch past in het systeemlandschap van onze klant.

Jouw oplossingsrichtingen toets je aan de impact op o.a. klanten, medewerkers, organisatie, operatie en ICT. Je zorgt ervoor dat de gekozen oplossing gerealiseerd en beschreven wordt en ondersteunt bij de implementatie ervan. Je doet dat bij de meeste klanten terwijl de operatie door moet gaan zodat de continuïteit altijd geborgd blijft.

Je zorgt ervoor dat het team perfect samenwerkt, deadlines gehaald worden door er met sensitiviteit op te sturen. Heldere documentatie van het project en rapportage aan (interne) opdrachtgevers, onze klant en het management van Cvision zijn geen probleem voor je. Je weet hoe je diverse pluimage aan stakeholders moet managen.

Als procesmanager werk je nooit alleen. Je werkt op AGILE manier samen in een multidisciplinair team met onder andere productmanagers en IT vertegenwoordigers. In het team zorg je ervoor dat de werkwijze van procesmanagement geoptimaliseerd wordt door te leren van elkaar en het ontwikkelen van best practices.

Wat vragen we van jou?

Veel van onze klanten ervaren grote uitdagingen in het verbeteren van hun klantprocessen. Hun klanten stellen steeds hogere eisen en met name nieuwe technologie en kanalen werken disruptief en vragen om onorthodoxe oplossingen. Dit vraagt flexibiliteit, ondernemerschap, luistervaardigheden en resultaatgerichtheid. Daarnaast worden de eisen die aan het ontwerp, inrichting en beheersing van processen en systemen worden gesteld, steeds groter. Het is daarom van belang dat je analytisch en conceptueel goed onderlegd bent, vanuit vakmanschap werkt en niet bang bent om in de complexe inhoud en techniek van processen te duiken. 

Je bent een ideale kandidaat als je zo breed mogelijk inzetbaar bent binnen bedrijven, overheid, gezondheidszorg en non-for-profit organisaties.

Kennis en/of ervaring

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding (bijv. Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Informatiekunde) met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. 
 •  Ervaring met het inrichten/ontwerpen van processen en methodieken.
 • Ervaring met het werken in projecten in een dynamische omgeving en met complexe IT systemen. 
 • Kennis van en ervaring met de werkzaamheden van bedrijfsfinancieringen.
 • Ervaring met Lean en Agile ontwikkelprocessen, bij voorkeur Green Belt Certificering

Jij

 • denkt klantgericht
 • wil jezelf continu verbeteren
 • bent zeer analytisch en kunt goed schakelen tussen het conceptuele niveau en de inhoud.
 • wilt resultaten en weet voor het behalen van de doelen de regie op de veranderingen te voeren. Je bent daarin proactief en denkt/werkt ketenbreed.
 • past je eigen gedragsstijl aan verschillende situaties, omgevingen of mensen aan om je doel te bereiken. 
 • hebt impact, lef en overtuigingskracht maar kan ook goed luisteren.

Herken je jezelf en wil je voor minimaal 36 uur bij klanten in het hele land opdrachten uitvoeren? Neem voor meer informatie dan zo snel mogelijk contact op met Jan van der Weijden op 0031 654 72 18 76. Wil je solliciteren, stuur dan je CV naar dorenda.vandenavoort@cvision.nl.

Wij bieden jou een enthousiast, betrokken en professioneel team aan collega’s. Een organisatie die jou de ruimte geeft om te groeien en oog heeft voor scholing en ontwikkeling.

Open chat
Hulp nodig?
Dag, Wat is je vraag?
Powered by

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten